ZAFERLERİMİZİ TAÇLANDIRIYORUZ

Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi Play-Off Final Grubunda ki başarısıyla Çorum’un 1.Lig’de mücadele edecek ilk takımı olarak tarihe geçen Sungurlu Belediyespor Voleybol takımından sonra, 1. Amatör Küme’de son maçlar öncesinde şampiyonluğu garantileyen Sungurlu Belediyespor Futbol takımının şampiyonlukları görkemli bir şölenle kutlanacak.

Sungurlu Belediyespor futbol takımı,01.04.2018 Pazar günü saat 14:00’da ilçemiz Bahçelievler mahallesinde bulunan yeni sentetik çim sahada İskilip Gücü spor ile son maça çıkacak. Geçtiğimiz hafta Osmancık Belediyespor karşılaşmasının 0-0 bitmesiyle şampiyonluğu garantileyen Sungurlu Belediyespor son maç öncesinde kutlamalar için hazırlıklarını tamamladı.

Sungurlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek şampiyonluk şöleni, 01.04.2018 Pazar günü kupa töreninden sonra gerçekleştirilecektir. Halka açık şölende Ankaralı Hadise konser verecek.

Sungurlu Belediyespor’un başarılarında büyük katkısı olan takım taraftarlarını ve ilçe halkını şampiyonluk şölenine davet eden Başkan Şahiner ” Açık havada gerçekleştirilecek şampiyonluk şölenimize tüm halkımız davetlidir. İlçemizin markası haline gelen Sungurlu Belediyespor’a gönül veren herkesi şampiyonluk kutlamalarına bekliyoruz” dedi.

Önceki Daha Yaşanılabilir Bir Sungurlu İçin Belediye Esnaf El Ele

Yorumunuzu Bırakın